Tararí, tararà!

Acabau dentrar al meu blog! Aquí trobareu tot allò que magrada sobre leducació i que vull compartir amb vosaltres.

A gaudir i benvinguts! :-)

domingo, 20 de febrero de 2011

Jornades d’educació infantil
La psicomotricitat

Aquest cap de setmana he assistit a les Jornades anuals d’Educació Infantil, enguany, centrades en la psicomotricitat i comptant amb la presencia del gran mestre Bernard Aucouturier.
M’ha agradat anar-hi, pens que ha estat una bona experiència on he aprés nous aspectes de la psicomotricitat. No obstant, també he de dir que possiblement m’esperava una altra cosa. Tot i que sabia que el que es faria serien petites conferències i explicacions, m’havia imaginat que potser hi hauria alguna activitat més dinàmica…

Crec que s’ha de tenir en compte que encara no hem cursat l’assignatura de Desenvolupament psicomotor i que per això moltes de les coses que deien jo no les entenia i perdia el fil de l’explicació. Segurament si haguéssim fet aquesta assignatura el primer semestre, hauria comprés molt més tot el que s’ha dit. Tot i així, si m’ho mir per l’altra banda, pens que ha estat una manera d’encetar l’assignatura i d’aprofundir una mica més en aquesta. Al llarg del que queda de curs, segurament aniré recordant coses que s’han dit a les jornades tot associant-les amb el que estudiem.

Ara bé, per jo, el millor ha estat tenir el plaer de poder veure el Sr. Bernard Aucouturier en persona. Així, sempre que es parli d’ell o llegeixi un dels seus llibres recordaré la seva cara, la seva expressió i el seu humor. Durant les dues conferències que va fer, vaig poder captar que era un home molt proper, humil i que vetllava per la psicomotricitat a les escoles, un home exemplar. I pensar que té 84 anys! Qui ho diría!

Ja per acabar, comentar que és una gran sort que s’organitzin esdeveniments com aquests a una illa tan petita. Per jo és una mostra que aquí es vol anar cap a una educació millor, sempre aprenent i innovant per als infants.

No hay comentarios:

Publicar un comentario